Light of the Beloved Tour met Snatam Kaur

Mon. Mar 19, 2018 8:00pm - 10:30pm PDT
All Ages
37.50 € - 87.50 €
All Ages
  • Get Tickets
  • Details
Event Stats
37.50 € - 87.50 €
All Ages
Event Description

 VOOR TICKETS KLIK HIER


Snatam's "Light of the Beloved Tour" brengt haar vrolijke en opgewekte muziek overal dicht bij het publiek. U kunt genieten van zowel haar nieuwe composities als de populaire nummers uit haar uitgebreide repertoire van haar klassieke gewijde muziek CD's.  Haar onvergetelijke nummers zoals Prem, Grace, Anand, Liberation's Door en Light of the Naam, geven aan luisteraars over de hele wereld diepe inspiratie en een oprecht gevoel van vrede. Dit wordt versterkt door de boeiende mix aan traditionele heilige mantra's met een uitgebreide verscheidenheid van Oosterse en Westerse achtergronden. Maar de beste manier om de muziek, de warmte en de wijsheid van Snatam Kaur te ervaren is live in concert.


 "Het concert is een gelegenheid voor mensen om ontwaakt te worden door de kracht van mantra's," zegt ze; "om verliefd te worden op mantra's en die te ervaren in de zuiverste vorm die we kiunnen presenteren. Met deze concerten hoop ik mensen te verbinden, zodat zij een gevoel van licht en liefde krijgen. Dat is juist nu zo belangrijk, door de uitdagingen in het huidige politieke klimaat en milieu waar we nu mee geconfronteerd worden. Ik weet voor mezelf dat samen met elkaar op deze manier mantra's te zingen super genezend en super krachtig is om stress en spanning op te lossen, om dat overstelpende gevoel te verminderen wat de meesten van ons tegenwoordig hebben. Het is een lanier voor mensen om samen te komen en dat gevoel van vrede weer te hervinden."


De zuiverheid en de schoonheid van Snatam kaur's stem komt niet alleen vanuit haar overvloedige muziekaal talent. Het is ook een hoorbare reflectie van een leven van standvastige geestelijke toewijding en oververmoeibare dienstbaarheid aan de mensheid - dit is alles omvattend, zoals het geven van eten aan verarmde inwoners in haar zuiderlijke New Hampshire gemeenschap om tott het helpen van slachtoffers door de aardbeving in Nepal en Syrische vluchtelingen in Griekenland, dit is haar rol als bestuurslid voor de Sat Nam Stichting.


De intieme ervaring van een Snatam Kaur concert is misschien wel de meest directe manier om in de heerlijkheid van haar muziek gekoesterd te worden. 


Voor meer info: [email protected] 


Hans Rietveld Events BV


KvK Nld: 66097436


BTWnr: NL856393769B01

Comments
Select Tickets
Online sales are currently paused.
Venue Details
Map of Venue Location.
RAI Amsterdam Europaplein 2-22
Amsterdam, Nederland 1078 GZ